Skip to main content

Design

Jag skapar attraktiva hemsidor och presentationer till marknadens mest förmånliga priser!

Coachning

Jag stöttar dig i att övervinna hinder och skapa en ökad livstillfredsställelse.

Föreläsningar

Jag inspirerar och tillhandahåller verktyg för de som vill och behöver ökad självtillit samt förbättra livshjulet.

Konsult

Jag tillför min kompetens som behandlingspedagog, rekryterare och verksamhetsutvecklare.

Design

För mig är det av högsta vikt att lyssna på dina önskemål och behov. Här är några exempel på hemsidor jag har designat i nära samarbete med mina kunder, inklusive allt från enklare till mer avancerade funktioner. Dessutom erbjuder jag design och text för företagspresentationer, sociala medier och mycket mer.

Efterfråga offert

Wladde gav mig mycket bra råd när det gällde att utvecka det innehåll som sidan skulle ha i enlighet med syftet med min verksamhet. Jag förklarade för honom vad jag hade i åtanke och han förstod allt perfekt. Jag är 100% nöjd och glad med resultatet. Tack Wladde för ditt engagemang och professionalism

Tamara TorresMake Up artist

Vi vill varmt rekommendera Wladde för hans fantastiska arbete med att skapa vår hemsida på Individ & Omsorg. Samarbetet med Wladde har varit smidigt och resultatet överträffade våra förväntningar. En pålitlig och skicklig webbdesigner som vi starkt rekommenderar för alla.

Mirnes MuminovicVD på Individ & Omsorg Småland AB

Wladde är en lyhörd person som alltid jobbar för att kunden ska bli nöjd. Med sin flexibilitet och inkännande förmåga kan Wladde se och anpassa hjälpen allt från helhetsperspektivet till små detaljer. Vill du anlita en person som med stor professionalism och närvaro hjälper dig så rekommenderar jag att du kontaktar Wladde.

Luljeta JetullahuGrundare och ägare på DT-konsult AB

Coachning

Söker du en samtalspartner som genuint försöker förstå din situation och samtidigt arbetar tillsammans med dig för att utveckla utifrån dina önskemål? Det första steget mot att uppnå dina mål och förbättra ditt välmående börjar här. Uppstartssamtal är alltid kostnadsfritt!

Boka första samtalet

Snart kommer det citat här

Föreläsningar

Jag har en gedigen erfarenhet som föreläsare och har blivit mycket uppskattad av ungdomar, vuxna och personal inom områden som handlar om arbetsmarknadsfrågor, behandlingsarbete, utanförskap och personlig utveckling. Om du letar efter någon som kan inspirera dig eller din publik att tänka, känna och agera på nya sätt, så är jag rätt person att boka in.

Boka möte

Konsult

Jag trivs bäst med varierande uppdrag som har ett tydligt fokus på att förbättra för både personal och de individer som ni är till för. Med min kompetens inom socialt arbete och arbetsmarknadsfrågor kan jag exempelvis hjälpa er att optimera rutiner, införa nya metoder, rekrytera rätt personal, skapa en effektiv onboardingprocess för hållbar utveckling, och mycket mer.

Berätta om ditt behov

Konsult Wladde har verkligen levererat när det kommer till verksamhetsutveckling här på Kompetens & Matchning. Hans insatser har varit en riktig game-changer för oss, och vi är mer än nöjda med resultatet av hans arbete. Vi rekommenderar honom starkt för alla uppdrag inom området.

Erhad AvdicVD på Kompetens & Matchning Sverige AB