Skip to main content
EngagemangLivet

Tankar och idéer

Av 2023-12-07Inga kommentarer

Visst har du tankar och idéer som väcker gnista och passion inom dig.
Många av dem har blivit förverkligade och andra har fått hamna långt bort i det undermedvetna och vissa har fått läggas på is.

Vad beror det på egentligen, tror du?

När jag var som mest aktiv med mina tankar så tog jag modet i att skapa Young Future tillsammans med min kusin (Tobias Valdebenito). Vi skapade en verksamhet som gjorde skillnad på riktigt, men vi kämpade i motvind länge.
Någonstans på vägen så minskade min passion, då jag förväntade mig mer av samhället. Jag hade hopp om att vi skulle få mer stöd för att kunna göra detta på ett hållbart ekonomiskt vis och inte bara ideellt.
Sett i sin helhet på hur föreningar fungerar i Sverige så är det inte så konstigt, alla vill mer för att de gör en skillnad för den målgruppen den är till för. Vissa får och har mer stöd, vissa får höja priser och medlemskap för att överleva. Engagerade eldsjälar fortsätter kämpa och hittar nya lösningar andra brinner upp.

Jag tog en medveten paus från ett av de stoltaste sakerna jag gjort i mitt liv. Dels för att jag där och då var besviken men också för att jag ville, behövde samla ekonomi och behöver koka upp min passion med nya perspektiv.

Jag saknar att föreläsa för ungdomar, men tror även på att det behövs till dessa ungdomars föräldrar och människor som dagligen möter dessa individer. Hjärnkontoret har många idéer men det behövs ett samlat engagemang.

Därav så ställer jag frågan till dig…skulle du vilja engagera dig?
Är det ett ja så kontakta mig HÄR