Skip to main content
Skapande

Ordförande i ”Araby-S”

Av 2024-02-20maj 24th, 2024Inga kommentarer

Jag har varit medlem hos Socialdemokraterna sedan 2018. Det blev jag efter att jag varit förbannad på oppositionens ledare inom den nämnd jag arbetade under några år. Nu får de vara nog tyckte jag, nu måste jag göra något åt denna idiot som styr och förstör för människor i nöd!
Snabbt blev jag besviken på hur ledarskapet tog emot min kompetens inom partiet och det skulle dröja fyra år till innan jag tog revansch på känslorna och tankarna. Olja Pekusic och Marko Kosonen ställde frågan om jag ville vara med på valsedeln 2022 och efter valet frågade Marko om jag ville vara med och återstarta Araby Socialdemokratiska föreningen.

Sedan den dagen har jag blivit mer involverad, informerad och accepterat vissa gångar. Det finns mycket kvar att lära sig och utvecklas, särskilt nu när jag har äran att från igår vara ordförande till Araby Socialdemokratiska förening. En stor ära för mig att blivit nominerad av självaste Marko som avsade sitt uppdrag och gav mig chansen.

Nu vill jag ta Araby med storm och mina mål är högre än skyn, eller åtminstone högre än 16-våningshuset (du från Araby förstår 😛 ).
Vi får se vart vi tar oss, men en sak är säker. Oavsett vad så gör vi det tillsammans med fler engagerade. Bli medlem HÄR!

Vill du påverka i vår förening så tar du och betalar avgiften först och sedan mailar vaxjo@socialdemokraterna.se och säger att du vill bli huvudmedlem hos Araby Socialdemokratiska förening. Kan jag påverka, så kan du det också.

Varmt välkommen 🙂