Skip to main content
EngagemangLivetSkapande

Livet och allt runtomkring

Av 2023-11-06Inga kommentarer

Du som inte känner mig vet troligtvis inte att jag snart blir pappa till en pojke. Beräknat datum är 9:e december 2023. Jag längtar efter honom men också att känna allt det där som många föräldrar pratar om…det vackra, det jobbiga, det nya.

Jag funderar på om det kommer bli som många säger…”du kommer inte ha tid” för allt det där som du gör nu. Eller handlar det om prioriteringar. Något jag aldrig kommer tulla med igen, är min hälsa. Så det blir att ta min pojke till träningen när min kära sambo behöver vila, eller sluta tidigare. Lösningar finns men det känns som majoriteten gör annorlunda, eller är det min omgivning? Jag dömer inte, jag säger bara att jag vill göra på annat vis. Vi får se hur det blir 🙂

Sedan har jag haft en del engagemang de senaste fem åren, men jag har ju förberett mig och pausat den största (Young Future). Inte för kommande föräldraskap i sig utan mer för att jag vill hitta ny inspiration och kraft.
Jag vet inte hur det blir, men det kan inte bli hur som helst. Detta då jag är med och påverkar, gör aktiva val.

Detta är något jag kommer fortsätta med, att skriva av mig och dela med mig. För troligtvis försvinner jag från sociala medier på det viset du som känner mig fått följa. Detta blir det nya, minst en gång i månaden berätta om olika saker som skett eller sker i livet och allt runtomkring.

Tack för din tid, jag önskar innerligt att du skapar dig en fin dag!